• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0885345144, 0895622801
    • Хартиена кърпа BulkySoft Havana Forte 84583 V-сгъвка, 2 слоя, 21x20,6 см,200 къса естествен цвят, рециклиран от картонени кутии

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 84583

     Цвят: естествен
     Суровина: 100% рециклиране от рециклиран картон
     Брой слоеве : 2
     Тегло : 18 гр / м2
     Количество: 4000 листа
     Размери на сечението : 21х20,6 см 
     1кашон: 20 пачки  от 200 къса

     Цена: за 1 пачка 

     Bulkysoft HAVANA FORTE сгънати хартиени кърпи са ЕКОЛОГИЧНИ кърпи в системата за сгъване V-Fold, т.е. популярната ZZ. Практична, класическа висококачествена кърпа го прави продукт за всеки клиент, който цени екологията. Естественият, топъл и приятен цвят на хартията веднага подсказва на гостите, че използват екологичен продукт. Кърпите са изработени от два слоя хартия, направени от рециклиран картон. В резултат на това хартиените кърпи са много абсорбиращи и издръжливи и в същото време меки и нежни към кожата.Те не оставят никакви мокри парчета хартия по време на употреба. Листата се изваждат лесно и се отделят поотделно. Всеки пакет съдържа 4000 броя. Хартиените кърпи Bulkysoft са идеални за помещения с голям трафик.

     Продуктът е без мирис при контакт с вода.

     Havana Forte е най-новата и най-иновативна линия от ЕКО-ПРИЯТЕЛСКИ продукти с най-високи характеристики.

      

     BulkySoft е италианска марка, която предлага най -висококачествени хигиенни и екологични продукти в три групи: продукти BulkySoft, изработени от чиста целулоза, BulkySoft Comfort обезмаслени целулозни продукти с добавка на рециклирана целулоза и продукти от Havana Forte, изработени от материал, получен от най-новите технологии който обработва картонени кутии в здрава, абсорбираща и хигиенична хартия.

      Продуктите на BulkySoft се произвеждат от висококачествени суровини, внимателно подбрани, което е от голямо значение за намаляване на потреблението и намаляване на разходите за закупуване. Те имат необходимите сертификати, включително сертификата ISEGA, който позволява на продукта да влезе в контакт с храна. Офертата на BulkySoft е адресирана до много индустрии, включително Horeca, индустрия, офиси, здравеопазване и т.н., а широката гама от продукти позволява перфектно приспособяване към нуждите на компанията или предприятието.

     Това е марка екологични продукти, произведени в съответствие с устойчивото развитие, оценена от Златния лавр на клиента през 2020 г. в категорията екологични и икономически решения за институции и бизнес и отличието на марката EKO 2021. Избирайки тези продукти, вие защитавате природните ресурси и имат реално въздействие върху опазването на околната среда.

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter